Avatar for pat_bln

pat_bln

Member since Aug 2020 • Last active Sep 2020
  • 1 conversations
  • 2 comments

Most recent activity

  • in ESP32
    Avatar for pat_bln

    Damn, sorry. I saw too late, that there is a post already... http://forum.espruino.com/conversations/­337530/

  • in ESP32
    Avatar for pat_bln

    Hey guys, thanks a lot for supporting Espruino on the ESP32, it works like a charm for me so far (I'm using it successfully with GPS and an OLED display).

    But today I tried to turn off Wifi and Bluetooth via ESP.enableBLE(false); and ESP.enableWifi(false);. Unfortunately I always end up in a boot loop. It works when I disable either Wifi or BLE, but not both. When I try to disable both, this is logged every second:

    >ESP32.getState();
    ={
      sdkVersion: "v3.1.3-dirty",
      freeHeap: 41068, BLE: true, Wifi: false, minHeap: 35068 }
    >ESP32.enableBLE(false);
    Erasing saved code.
    Done!
    ets Jun  8 2016 00:22:57
    rst:0xc (SW_CPU_RESET),boot:0x13 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
    configsip: 0, SPIWP:0xee
    clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_d­rv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
    mode:DIO, clock div:2
    load:0x3fff0018,len:4
    load:0x3fff001c,len:2668
    load:0x40078000,len:7304
    load:0x40080000,len:5312
    entry 0x40080274
    E (540) spiram: SPI RAM enabled but initialization failed. Bailing out.
    WARNING: Bluetooth is disabled per ESP32.enableBLE(false)
    Guru Meditation Error: Core  0 panic'ed (StoreProhibited). Exception was unhandled.
    Core 0 register dump:
    PC      : 0x400d8b1c  PS      : 0x00060430  A0      : 0x800d915f  A1      : 0x3ffde6d0
    A2      : 0x00000001  A3      : 0x00001e78  A4      : 0x00001000  A5      : 0x00000000
    A6      : 0x3ffc40cc  A7      : 0x3ffd6944  A8      : 0x00000000  A9      : 0x00000001
    A10     : 0x00000000  A11     : 0x0001e780  A12     : 0x00000005  A13     : 0x00000012
    A14     : 0xffffffff  A15     : 0x0003ffff  SAR     : 0x00000019  EXCCAUSE: 0x0000001d
    EXCVADDR: 0x0000000e  LBEG    : 0x4009b418  LEND    : 0x4009b423  LCOUNT  : 0xffffffff
    Backtrace: 0x400d8b1c:0x3ffde6d0 0x400d915c:0x3ffde6f0 0x400f93a5:0x3ffde710
    Rebooting...
    

    I'm using the Adafruit Huzzah32 Board with Espruino 2v06.

    I needed to reflash the board to get back access. Hope anyone has an idea why that happens.

    Thanks,
    Patrick

Actions