Avatar for mstaatz

mstaatz

Member since May 2020 • Last active May 2020
  • 0 conversations
  • 5 comments

Most recent activity

  • in Bangle.js
    Avatar for mstaatz

    Perfect, Thank you so much. This makes my day 😊
    Tested and works well.

  • in Bangle.js
    Avatar for mstaatz

    No Problem. I am happy that you will look into. Meanwhile I can use Chrome on MacBook, either.
    WebBLE on iPhone would be cool. So I am waiting... maybe you can find something.

    Thx 😊

  • in Bangle.js
    Avatar for mstaatz

    Thx @daphtdazz for guiding me 😊 sorry that I am not clever enough for finding that by my self. On iPhone 11 you have to tap very close to the end of the screen... I got this now.
    But I can not get it connect either.

    @daphtdazz @Gordon FYI the log from the app;
    Log: GET window.localStorage = null
    Log: Initialising Notifications
    Log: Initialising Status
    Log: Initialising Utils
    Log: Initialising Config
    Log: Initialising Serial
    Log: Initialising CodeWriter
    Log: Initialising Modules
    Log: Initialising Env
    Log: Initialising Assembler
    Log: Initialising GetGitHub
    Log: Initialising Pretokenise
    Log: Initialising SaveOnSend
    Log: Initialising SetTime
    Log: Initialising CoreModules
    Log: Device Name: Bangle.js f266
    Log: Device ID: 1B4E6573-42ED-4DB0-AD41-08D94912228F
    Log: Connected
    Log: Got service
    Log: RX characteristic:{"value":null,"listeners"Β­:{}}
    Log: TX characteristic:{"value":null,"listeners"Β­:{}}
    Log: Sending "\u0003"
    Log: ERROR: ReferenceError: Can't find variable: Buffer

  • in Bangle.js
    Avatar for mstaatz

    With my β€žwordingβ€œ I would say the navigation at the bottom has been dropped .

    It happens when you scroll up... I add 2 Screenshots. Maybe this explains it.

    First screen is with and second without.

  • in Bangle.js
    Avatar for mstaatz

    Hi all.... I get the same error message when I try connect the app loader with the WebBLE App on IOS. The WebBLE App will not work correctly afterwards. I have to close and restart it to work. But connect to my Bangle is not possible.
    Is this a problem of the App or then App loader Website?
    With Chrome on MacBook I never had any problems.

    Walked through all FAQ and troubleshooting advices i found at the Website. Nothing helped.

    Some hints for me?

    Thx 😊

Actions