Avatar for user80719

user80719

Member since Aug 2017 • Last active Sep 2017
  • 1 conversations
  • 4 comments

Most recent activity

    • 11 comments
    • 206 views
  • in Pico / Wifi / Original Espruino
    Avatar for user80719

    Hi Gordon, definitely 9v DC
    Im in the UK, bought from Makersify.
    Let me know your address and I'll pop it in the post tomorrow.

    Cheers, Jon

  • in Pico / Wifi / Original Espruino
    Avatar for user80719

    Hi, thanks for your replies.
    Unfortunately i plugged the Pico into the USB and that doesn't work either anymore. No LED flash & not recognised by the WEB IDE. Terminal.
    I'll send it back to where i bought it for replacement.

  • in Pico / Wifi / Original Espruino
    Avatar for user80719

    thanks for the reply,

    1) connected correctly
    2) its a 9v psu and works fine for other applications
    3) usb cable is out
    4) solid 9v
    5) saved correctly, no errors
    6)LED1 flashes then my LED2 flash test program runs
    7) breadboard, just the pico and the power connector attached

    • and - pads for the battery connector test fine with continuity connector to the BAT_IN and GND pins.
  • in Pico / Wifi / Original Espruino
    Avatar for user80719

    My pico board works fine from the USB, but if i put 9v on BAT_IN and ground GND i get nothing (tested running a simple flash LED1 routine).

    voltage on the 3.3 pin is only 0.06v when powering from BAT_IN.

    Am i doing something wrong or do i have a poorly pico?

Actions