You are reading a single comment by @Scargill and its replies. Click here to read the full conversation.
  • Hi Spocki - I've read that - not sure of the relevance of it to the issues I've mentioned above.

  • Mon 2017.04.10

    @user75617

    Hi Spocki - I've read that - not sure of the relevance of it to the issues I've mentioned above.

    and

    So firstly - the terminal keeps throwing back "undefined"

    After a quick review, I'm with @Spocki and @Ollie that everything is as it should be.

    Ollie has pointed out the coding omission.

    Spocki may have been referring to https://www.espruino.com/FAQ for the explanation of 'undefined' See heading: "When I type a command, why does Espruino print '=undefined'?"

    9600 is the default when connecting over USB-TTL prior to flashing
    https://www.espruino.com/Troubleshooting­

    115200 is the rate after initial flashing
    http://www.espruino.com/ESP8266_Flashing­

    The WebIDE also has this statement under heading 'Baud Rate' within the settings option.
    WebIDE >> Settings >> Communications >> Baud Rate

    Also - this - in the docs - is unrecognised. ESP8266.getFreeFlash()

    Beneath Heading "ESP8266 Library" https://www.espruino.com/Reference#softw­are getFreeFlash()
    As Ollie points out, the missing inclusion.

    At times I thought there were mysterious errors creeping in. I discovered that taking a bit of extra time to comprehend the reading material was all that it took. The above links should be re-visited.

About

Avatar for Scargill @Scargill started